• Dameskleding Wageningen

    Studio Anneloes

    Verkooppunt in Gelderland en online

Studio Anneloes, je vindt bij ons een hele grote collectie. Op onze 1e verdieping hebben wij een complete Studio Anneloes afdeling. Hier vind je de basiscollectie in travel kwaliteit. De collectie is altijd op voorraad in de basis kleuren. De basiscollectie is heel breed en bestaat uit jurken, verschillende modellen in broeken, tops, een mooie blouse, een jasje, een jumpsuit. Allemaal in basiskleuren die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Maar ook gecombineerd kunnen worden met de items die je in de wisselende collecties vindt.

Om de 3 weken krijgen we van Studio Anneloes een geheel nieuw kleurthema binnen. Mooi om te combineren met de basic items uit de collectie. Elke keer weer in nieuwe prints en andere kleuren. Als je ons volgt op Facebook en Instagram blijf je goed op de hoogte van alle nieuwe items die binnen komen.

Studio Anneloes online verkoop webwinkel Arnhem Utrecht Rhenen Ede

Studio Anneloes in het kort

Studio Anneloes is opgericht in 2006 door Anneloes van der Heijden. Ze ontdekte dat retailers budget vrijhielden om in het seizoen bij te sturen, door voorraad en of korte termijn collecties bij te kopen. Anneloes ging met haar man Jan-Willem, toen stoffenagent, mee op businesstrip en vond toen waar de kledingwinkels behoefte aan hadden. Ze combineerde haar commerciële inzicht met haar creatieve kwaliteiten en begon direct in te kopen. Bij terugkomst huurde ze een tijdelijke showroom in het WFC. De verkooppunten hadden Anneloes snel gevonden. Haar assortiment bestond in het begin voornamelijk uit jurkjes in allerlei prints. Anneloes haar uitdaging was om in te zetten op een betere pasvorm en kwaliteit. Ze besloot om zelf te gaan produceren en begon kleine collecties te maken. And so the Studio began…

Collecties van Studio Anneloes

Anneloes ontwierp en produceerde wekelijks nieuwe ‘Modesnoepjes’: artikelen om de collecties in de kledingwinkels helemaal up-to-date te maken. Inmiddels is Studio Anneloes uitgegroeid tot een volwaardig en bekend merk met een puur Nederlandse afzetmarkt. De inkopers van de winkels komen naar onze showroom of gebruiken onze B2B website om exact de items te bestellen die ze nu nodig hebben voor de perfecte samenstelling van de collectie in hun kledingwinkel. Hierdoor heb je continue vernieuwing in de winkel.

Studio Anneloes is geschikt voor alle seizoenen en alle draagmomenten. Bovendien is het makkelijk te combineren aangezien er naast de modecollecties van Studio Anneloes, ook een basiscollectie is in zwart, donkerblauw en grijs. Met deze kleuren kan je de prints eenvoudig mixen & matchen. De uni’s komen altijd weer terug waardoor je een artikel dat je reeds gekocht hebt, steeds met nieuwe artikelen kunt (door)combineren. Zo creëer je steeds weer een nieuwe set! Als je Studio Anneloes draagt… dan voel je je zelfverzekerd. Dat is precies waarom wij er zijn. Items maken die fantastisch zitten, passen en voelen: Dát is waar wij voor staan. Fashion die jou blij maakt en ondertussen ook nog goed is voor onze planeet en andere mensen. En laat dát nou net geen mode zijn maar gewoon hoe wij zijn. Making people happy, is never out of fashion.

Doelgroep

De Studio Anneloes vrouw is niet te vangen in een type vrouw. Ze is stijlvol en vindt comfortabele kleding belangrijk. Daarnaast heeft ze een druk leven en wil ze er graag goed uitzien. En dat is precies wat Studio Anneloes haar biedt: comfortabele mode. We maken onze kleding daarom ook voor echte vrouwen met echte vormen. Onze slimme trucjes zorgen ervoor dat de pasvorm perfect is en de kleding lekker zit. Ongeacht je figuur. Zo maken we het voor jou makkelijker om er goed uit te zien en te stralen.

Wasvoorschrift

De folders van Studio Anneloes met wasvoorschriften worden niet meer gemaakt in verband met de impact op het milieu. Je kan de folder downloaden via onderstaande knop.

Neem een kijkje in de webshop

Je vindt een deel van deze collectie ook op onze mini webshop. Kom je er niet uit, bericht ons dan gerust. We helpen je graag, ook op afstand. Ben je in de gelegenheid, kom dan zeker onze prachtige Studio Anneloes collectie bekijken in de winkel. In onze winkel vind je ook altijd een klein rekje met sale items uit de eerder geleverde collecties.

Brinne padded ornament - Kit
Brinne padded ornament – Kit

           139.95 Lees meer
Vicky SL top - Azure
Vicky SL top – Azure

           89.95 Lees meer
Simplicity SL dress - Azure
Simplicity SL dress – Azure

           119.95 Lees meer
Start-up summer trousers - Azure
Start-up summer trousers – Azure

           99.95 Lees meer

Kwaliteit

Wij zijn enorm fan van onze Travel kwaliteit. Deze unieke en gepatenteerde stof, bekend onder de naam SENSITIVE® FABRICS, wordt in Italië geproduceerd door Eurojersey, welke stoffen vervolgens naar Polen worden vervoerd waar onze productie plaatsvindt. Vanwege de grote stretch van de Travel kwaliteit is het ongelooflijk comfortabel, heel makkelijk mooi te houden en altijd kreukvrij.

Daarnaast is de impact op het milieu minimaal én ondersteunt onze productiepartner ook nog eens vele andere duurzame initiatieven. Naast de Travel gebruiken wij natuurlijk ook andere kwaliteiten zoals: viscose, satijn, denim en vele soorten knitwear!

Studio Anneloes Arnhem Zwolle Wageningen Ede online verkoop eigenschappen

Studio Anneloes en duurzaamheid

Dat doen we graag en dat willen we nog heel lang blijven doen. Daarom maken we ons naast kleding ook druk over de toekomst. Want, there is no planet-B. Besef jij je wat de impact is van wat je draagt? Wij wel en maken dit binnenkort transparant middels onze footprint.

Studio Anneloes online verkoop webwinkel Arnhem Utrecht Wageningen Veenendaal Sale

We care about the planet

Studio Anneloes maakt kleding voor echte vrouwen met echte vormen. Hun liefde en aandacht zorgen ervoor dat de pasvorm perfect is en het vooral ook lekker zit. Dat doen ze graag en dat willen ze nog heel lang blijven doen. Daarom maakt Studio Anneloes naast kleding ook druk over de toekomst.

Besef jij wat de impact is van wat je draagt? Studio Anneloes heeft het als één van de eerste merken heel transparant gemaakt.